OSNOVNI IZBORNIK

Rafting avantura na Cetini

rafting avantura na Cetini

Rafting avantura na Cetini

Rafting avantura na Cetini

Rafting avantura na Cetini

Rafting avantura na Cetini

rafting avantura na Cetini

Rafting avantura na Cetini

Rafting avantura na Cetini

PROMIĐBA VAŠE TVRTKE ILI PPROIZVODA NA NAŠIM RAFTING ČAMCIMA

Svoju tvrtku ili proizvode svoje tvrtke možete reklamirati na iznimno zanimljiv način. Postavite logo svoje tvrtke ili proizvoda na rafting čamce koji se u periodu 1.IV.2017 - 1. X. 2017 svakodnevno dva puta na dan koriste za turistički rafting izlet na rijeci Cetini kod Omiša.

Na svaki rafting čamac postoji mogučnost postvaljanja 4 velike naljepnice logotipa Vaše tvrtke ili proizvoda na obe bočne komore rafting čamca (po dvije na svaku bočnu komoru rafting čamca).

Maksimalne dimenzije jedne od četiri naljepnice na rafting čamcu je 160 x 40 cm. Svi rafting čamci su crvene boje. Posjedujemo 8 rafting čamaca za po osam turista i skipera koji upravlja rafting čamcem.

Postoji mogučnost postavljanja logo Vase tvrtke ili proizvoda na prednju stranu zastitne rafting kacige koju nose svi sudionici tijekom rafting avanture. Maksimalna dimenzija jedne naljepnice koja se ljepi na zastitnu rafting kacigu je 24 x 6 cm. Sve kacige su plave boje.

Cijena postavnjanja 4 promiđbene naljepnice na jedan rafting čamac za jednu rafting sezonu i 9 naljepnica koje se stavljaju na prednju stranu zaštitnih rafting kaciga koju nose turisti i skiper tijekom rafting avanture je 10000 kuna.

Tvrtka koja se odluči na ovakvu marketinšku prezentaciju sebe ili svojih proizvoda, ima pravo na besplatu TEAM BUILDING RAFTING AVANTURU na rijeci Cetini s rafting čamcima na kojima se nalazi njihova reklama.


Napomena: Profesionalni fotograf s digitalnim vodonepropusnim fotoaparatom fotografira sudionike rafting avanture tijekom cijelog rafting izleta na najzanimljivijim mjestima od starta do cilja, te ako žele nakon rafting avanture mogu kupiti CD s svojim fotografijama. Uobičajno na CD-u se nalazi oko 100-tak fotografija. Na mnogim od tih fotografija bio bi vidljiv i logo Vaše tvrtke ili proizvoda.

Po završetku rafting sezone dobiti ćete DVD-s mnoštvom fotografija na kojima se vide rafting čamci tijekom rafting avanture na rijeci Cetini s vašim logom i turisti koji nose na svojim glavama zaštitne rafting kacigama s logom vaše tvrtke.

Informacije: +385(0)21 863161 +385(0)91 5906386 rafting@net.hr


 c 2017 raft.hr